Design a site like this with WordPress.com
Get started

“Vidám, színes szerpentin ékszerek” Online Videó Workshop 2 részben


Te is unod már a téli szürkeséget és hideget? Gyere, űzzük el együtt, színes, vidám, csillogó ékszerek készítésével! Úgy gondolod, hogy nem vagy elég ügyes hozzá?

Anyukám, az első magyarországi “gyurmás”, ezen az online gyurma workshopon megmutatja neked, hogy ez nem így van, és Te is meg tudod csinálni! 🙂

Vásárold meg workshopunkat a lenti gombok valamelyikére kattintva MOST, az ára:

5700 Ft!

Ebben a videónkban beszélünk egy kicsit a workshopról – melyet eredetileg Farsangi workshopnak neveztünk és februárban tartottunk -, és a Plast-Kitt süthető gyurmáról, anyukám találmányáról, és Mamó be is mutatja azt.

A workshopot eredetileg egy adott időpontban tartottuk, és folyamatos élő online jelenléttel kísértük privát facebook-csoportunkban.

Az élő része egyelőre véget ért, de a videókat hozzáférhetővé tettük egy zárt oldalon, amihez e-mailben hozzáférést küldünk, miután megvásároltad a workshopot (ha nem érkezne meg az e-mail a linkkel, kérünk, nézd meg a spam, vagy a promóciók mappában! Ha ott sem találod, kérjük, jelezd nekünk a bijou.m.gyurma@gmail.com e-mail címen!)

Az alábbi videóban bemutatott ékszerek közül a workshopnak ebben az utólagos formájában a két “szerpentin” nyaklánc szerepel. A fekete-óarany-fehér nyaklánc az óarany szív medállal átkerült “Piros és Arany szív” fizetős workshopunkba!

“Vidám, színes szerpentin ékszerek” Online Videó-Workshop 2 részben

Ezen az online workshopon tehát két hosszabb videót láthattok:

👉 Az elsőben Mamó megmutatja egy vidám, színes, csillogó spirálos nyaklánc és fülbevaló elkészítését, melyhez olyan izgalmas kellékeket használunk, mint a gyémántfényű arany csillám pigmentpor, valamint szebbnél szebb selyemzsinórok, arany és ezüst gumi, arany bőrszál, stb.! (a hozzávalókat küldjük!)

👉 A második videóban pedig megmutatjuk az ékszerek összeszerelését, felfűzését, a selyemzsinór elkötözését, és minden apró részletet, ami szükséges ahhoz, hogy Te is meg tudd csinálni! 😊

Mamó lépésről lépésre végig vezet a garnitúrák elkészítésén: egészen apró lépésekben fogunk haladni, a gyurma alapvető kezelésétől kezdve, a nyaklánc, fülbevaló és karkötő megformázásán, a szemek átfúrásán át, egészen az otthoni sütőben történő kiégetésig, és a kész nyaklánc felfűzéséig, karikák és zár rászereléséig, a fülbevaló akasztóval való ellátásáig. Megmutatunk tehát minden apró részletet, amiben “az ördög rejlik”, így az is meg tudja majd csinálni, aki még sohasem gyurmázott, vagy nem érzi magát elég ügyesnek, kreatívnak ehhez!

Az alábbi gombok bármelyikére kattintva egy űrlapra jutsz, amit kitöltve azonnal megrendelheted a workshopot, és tetszés szerint hozzá a gyurmacsomagokat is!

A workshop ára tehát:

5700 Forint

A Plast-Kitt gyurma magyar know-how, több mint 50 éve van jelen a magyar piacon, saját fejlesztés, saját magunk gyártjuk és forgalmazzuk!

Igény esetén az alkotáshoz a Plast-Kitt süthető gyurmát is biztosítjuk! 

Most, ha itt az oldalon bármelyik “Megrendelem” gombra kattintasz, és megrendeled
a 2 részes videó workshopot, megvásárolhatsz hozzá egy gyurma- és szerelékes csomagot is, 20%
kedvezménnyel, egyszeri ajánlatként, melyben a videókban elkészített ékszerekhez való gyurmák és kellékek találhatók.

A csomagot postán küldjük el számodra, ha megrendeled!

De személyesen is átveheted Budapesten, a kis bizsuboltunkban (címe: 1114 Bp. Bartók Béla út 11-13. Nyitva: Kedd-Szerda-Csütörtök 14-18 óráig)

A csomag megvásárlása nem előfeltétele a workshop megvásárlásának és a részvételnek! Hiszen lehet, hogy valakinek már van otthon süthető gyurmája! 🙂

Szeretettel várunk:

 

💗 Örömteli alkotást kívánunk! 💗

💗 Mari és Mamó a Bijou-M-től💗

 

%d bloggers like this: