Design a site like this with WordPress.com
Get started

“Anyák napi plusz” Online Videó Workshop


Készíts velünk saját kezűleg ajándékot anyák napjára! Egy vidám “piros szív” nyakláncot és fülbevalót, valamint egy fekete-fehér-arany színekből készült nyakláncot arany szív medállal és hozzá való karkötővel!

Úgy érzed, nem vagy elég ügyes hozzá, nincs elég kreativitásod?

Anyukám, az első magyarországi “gyurmás”, ezen az online gyurma workshopon megmutatja neked, hogy ez nem így van, és Te is meg tudod csinálni! 🙂

Vásárold meg workshopunkat a lenti gombok valamelyikére kattintva MOST, az ára:

2500 Ft!

“Anyák napi plusz” Online Videó-Workshop 4 videóval

Nemrég tartott Valentin napi és Farsangi workshopjainkból kivettük ezt a két szép ékszergarnitúrát a két szív medállal, és most “Anyák napi plusz” név alatt megosztjuk Veled a videókat, ha szeretnéd, hogy te is el tudd készíteni őket ajándékba! 💖

Ezen az online workshopon tehát négy videót láthatsz:

👉 Az első háromban Mamó megmutatja egy vidám, piros szív nyaklánc és fülbevaló elkészítését, melyhez olyan izgalmas hozzávalókat használunk, mint a metál fényű arany pigmentpor (a hozzávalókat igény esetén küldjük!)

👉 A negyedik videóban pedig megmutatjuk egy szép, elegáns fekete-fehér-arany színű nyaklánc elkészítését arany szív medállal, és hozzá való karkötővel! Itt is használjuk az arany pigmentport! Bemutatjuk az ékszerek összeszerelését, felfűzését is, és minden apró részletet, ami szükséges ahhoz, hogy Te is meg tudd csinálni! 😊

Mamó lépésről lépésre végig vezet tehát a garnitúrák elkészítésén: egészen apró lépésekben fogunk haladni, a gyurma alapvető kezelésétől kezdve, a nyaklánc, fülbevaló és karkötő megformázásán, a szemek átfúrásán át, egészen az otthoni sütőben történő kiégetésig, és a kész nyaklánc felfűzéséig, karikák és zár rászereléséig, a fülbevaló akasztóval való ellátásáig. Megmutatunk tehát minden apró részletet, amiben “az ördög rejlik”, így az is meg tudja majd csinálni, aki még sohasem gyurmázott, vagy nem érzi magát elég ügyesnek, kreatívnak ehhez!

Ha megrendeled a workshopot, a videókon kívül hozzáférést kapsz még zárt facebook-csoportunkhoz is, sok lelkes gyurmázóval, és további ötletekkel, plusz kis videókkal, melyekben élőben jelentkeztünk be Mamóval a februári Valentin-napi kurzusunk idején, és válaszoltunk a felmerült kérdésekre.

Az alábbi gombok bármelyikére kattintva egy űrlapra jutsz, amit kitöltve azonnal megrendelheted a workshopot, és tetszés szerint hozzá a gyurmacsomagot is!

A workshop ára tehát:

2500 Forint,

A gyurmacsomag ára ezen felül (postaköltséggel együtt): 6900 Forint (szabadon választható!)

A Plast-Kitt gyurma magyar know-how, több mint 50 éve van jelen a magyar piacon, saját fejlesztés, saját magunk gyártjuk és forgalmazzuk!

Igény esetén az alkotáshoz a Plast-Kitt süthető gyurmát is biztosítjuk! 

Most, ha itt az oldalon bármelyik “Megrendelem” gombra kattintasz, és megrendeled
a videó workshopot, megvásárolhatsz hozzá egy gyurma- és szerelékes csomagot is, arany pigment-porral, 20% kedvezménnyel, egyszeri ajánlatként, melyben a videókban elkészített ékszerekhez való gyurmák és kellékek találhatók.

A csomag tartalma:
3 dkg-os Plast-Kitt gyurmahengerek:

2 fekete, 2 óarany, 2 piros, 1 fehér, 1 sötétkék

Plusz: 3 g metálfényű arany pigment por, arany színű fém kupakok, karika, delfinzár, csomófogó, stopper, damil, gumidamil, fülbevaló-akasztó, 3 garnitúra elkészítéséhez.

Postaköltség Mo-ra (az ár tartalmazza): 1045 Ft

A csomagot postán küldjük el számodra, ha megrendeled!

De személyesen is átveheted Budapesten, a kis bizsuboltunkban (címe: 1114 Bp. Bartók Béla út 11-13. Nyitva: Kedd-Szerda-Csütörtök 14-18 óráig)

A csomag megvásárlása nem előfeltétele a workshop megvásárlásának és a részvételnek! Hiszen lehet, hogy valakinek már van otthon süthető gyurmája! 🙂

Szeretettel várunk:

 

💗 Örömteli alkotást kívánunk! 💗

💗 Mari és Mamó a Bijou-M-től💗

 

%d bloggers like this: